KORUT, AVAIMENPERÄT, RINTAMERKIT, LAHJATAVARAT

Tälle sivulle tulee koko ajan lisää kuvia koruista, avaimenperistä ja rintamerkeistä, joita meillä on valikoimassa. Aihepiirejä ovat esim. urheilulajit, eläimet, ammatit, monenlaiset harrastukset jne. Valikoimamme on niin laaja, että kaikista koruista ei tule kuvaa sivuillemme. Mikäli kaipaat jonkin tietyn aihepiirin korua, jota ei löydy tältä sivulta, kysy siitä erikseen. Lisäksi meillä on myynnissä paljon eriaiheisia mukeja, joiden minimitilausmäärä on 10 kpl samaa mukia. Kauttamme saa myös asiakkaan toiveen mukaan räätälöityjä mukeja, myös yksittäiskappaleina. Muistathan myös edulliset, kotimaiset rintamerkkimme. Niitä voit tilata omalla logollasi pieniäkin eriä. Myös kuulakärkikyniä ja stressipalloja voi tilata aihepiirin mukaan myös yksittäiskappalein, esim. jalkapallo.

Osan koruista teemme itse, osan ostamme valmiina. Teemme koruja myös asiakkaiden toivomusten mukaan vaikka kokonaisille urheiluseuroille tai yrityksille. Osan tuotteista ostamme Euroopasta, osan Aasiasta.

Mahdolliset palautuskulut asiakas maksaa itse. Huomioithan, että räätälöydyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta (Kuluttajansuojalaki). Pyrimme kuitenkin aina pääsemään yhteisymmärrykseen asiakkaan kanssa mikäli tuote ei vastaa odotuksia. Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme!

Näissäkin tuotteissa pätee kaupallisen alan "economies of scale", eli mitä enemmän tilaat, sitä edullisemmaksi tuotteet tulevat.

Huom! Suomi 100 vuotta! Meiltä nopeasti Suomi-aiheiset tuotteet mukeista magneetteihin.

Alla esimerkkejä tuotteista. Esillä vain murto-osa koruistamme. Kannattaa kysyä tuotteita sähköpostilla. Meillä on varastossa toinen toistaan kauniimpia kaulakoruja ja avaimenperiä judosta pianoon ja selloon sun muihin instrumentteihin ja harrastuksiin.

Laaja valikoima ihania koruja kaikille, joille erityislapset ovat sydäntä lähellä. Myymme myös kehittäviä leluja, time timereita ja muita tarvikkeita mm. ADHD- ja autistilapsille.

KORUJA MUOKATAAN ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAAN KAULAKORUKSI, AVAIMENPERÄKSI, VETOKETJUKORUKSI JNE.. KYSY LISÄÄ!

KORUT

Urheilu
Taitoluistelu (yksin- ja muodostelma)
Jääkiekko
Jalkapallo
Lumilautailu
Voimistelu
Juoksu
Judo
Maraton
Triathlon
Keilaus
Tanssi
Baletti
Koirat
Kissat
Hevoset
Autot
Parturi
Rakentaminen
Kristilliset
Ristit
Musiikki
Nuottiavain
Nuotit
Kitarat
Huilut
Trumpetti ja muut instrumentit

PALJON PEHMOLELUJA,
JOIHIN PAINATUSMAHDOLLISUUS

Heijastin-
nalle

painatus-
mahdollisuus

Huom! Koululuokat ja urheiluseurat. Nalle omalla painatuksella (esim. seuran logolla) on erinomainen varainkeruutuote etenkin jouluisin ja ystävänpäiväksi. Pehmoleluja on joka lähtöön, myös avaimenperinä. Näitä myydään myös yksittäiskappalein.