NYT HAUSSA MYYNTIEDUSTUS- TAI MYYNNINEDISTÄMISTÖITÄ ARKIPÄIVILLE. AIEMPAA KOKEMUSTA LÖYTYY MM.
AMMATTIELEKTRONIIKAN JA SAIRAALATARVIKKEIDEN PARISTA. OTA YHTEYTTÄ! aavamaa(a)aavamaa.fi

ETSIMME JATKUVASTI UUSIA TUOTTEITA JÄLLEENMYYNTIIN JOKO TILAUSTUOTTEINA MYYTÄVIKSI TAI MYYNTITILILLE OMAAN VARASTOOMME. ARKISIN MYYNTIEDUSTUSTYÖ ONNISTUU MATKUSTAEN VAIKKA KOKO SUOMEN ALUEELLA. OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ, MONENLAISET KOMPROMISSIT OVAT MAHDOLLISIA! EMME OLE YHDEN TUOTTEEN PUTIIKKI, VAAN RAHA VIRTAA KASSAAN USEISTA PIENISTÄ PUROISTA.

Kierrämme markkinoimassa ja myymässä tuotteitamme erityisesti urheilukilpailuissa ympäri vuoden, joten kauttamme tuotteet saavat erittäin hyvän näkyvyyden ja tavoittavat todella laajan asiakaskunnan massatapahtumissa. Tällä hetkellä etsimme tuotteita etenkin ensi kesän yleisurheilukaudelle, sekä (lakisääteisiä) ensiapupakkauksia yrityksille ja urheiluseuroille. Urheiluvaatteille on kysyntää jatkuvasti, sählyasuista toppavaatteisiin.

Ständeillämme jaamme myös eri tuotteiden flyereitä erikseen sovittavaa korvausta vastaan. Ota yhteyttä ja kerro tuotteistasi. Markkinoimme myös mm. Venäjälle (venäjänkieliselle markkina-alueelle) sekä Espanjaan ja Latinalaiseen Amerikkaan. Käymme Venäjällä säännöllisesti.

Kaikessa yhteistyössämme pyrimme win-win-tilanteeseen.