Yrityksestä

Kauppahuone Aavamaa Oy
Ossianinkatu 2
05820 Hyvinkää
Y-tunnus 2129013-1
aavamaa®


Kauppahuone Aavamaa Oy on hyvinkääläinen perheyritys. Yritys on perustettu vuonna 2007 Järvenpäässä, ja se käväisi välillä muutaman vuoden Tuusulan Jokelassakin. Toimintamme perustuu tilausmyyntiin ja tapahtumamyyntiin. Toimitamme tilauksia ympäri Suomea. Meillä on OUTLET juhlapukuliike varaston yhteydessä Hyvinkään keskustan tuntumasta, jonne sovitus- ja noutoajat on ehdottomasti sovittava etukäteen. Varastomyynnissä maksukortti on toivottavin maksutapa. Myös tapahtumamyynnissä suosimme maksukortteja, mutta otamme tietysti vastaan myös riihikuivaa rahaa. Turvallisuussyistä emme ota vastaan yli 50 euron seteleitä.

Aavamaan kirjanpitoa hoitaa erittäin luotettava ja pätevä tilitoimisto Euroaccount Oy Lahdessa. Euroaccount pitää huolen siitä, että kaikki Aavamaan paperit ovat varmasti ajantasalla, ja kaikki alvit, muut verot ja maksut tulevat taatusti maksettua viimeistä senttiä myöten. Ulkoilmatapahtumissa yrityksen ei ole pakko antaa kuittia asiakkailleen myynnistä, mutta se ei tarkoita sitä, että myynti toteutettaisiin pimeänä kauppana. Jos yritykseen sisäänostettu tavara katoaa mystisesti kirjanpidossa, siitä seuraa yrittäjälle harmaita hiuksia vähintäänkin tilitoimiston kanssa, ja todennäköisesti myös verottajan kanssa. Missä tahansa yrityksessä asioidessaan asiakkaan kannalta varmin tapa estää pimeä kauppa on maksaa ostoksensa maksukortilla tai suoraan yrityksen tilille. Kuten jo aiemmin mainittiinkiin, Aavamaa toivoo aikuisten asiakkaidensa maksavan ostoksensa ensisijaisesti maksukortilla jo pelkästään vaihtokassan minimoimiseksi. Mutta totta kai otamme kiitollisina vastaan myös käteismaksut, pääasiahan on, että kauppa käy!

Ostaessamme tuotteita EU:n ulkopuolelta, etenkin Aasiassa tavarantoimittajilla on valitettavasti oman kokemuksemme mukaan tapana ilmoittaa heti kättelyssä, että "voimme ilmoittaa tulliselvitykseen lähetyksen todellista arvoa pienemmän arvon", jopa 90% todellista pienemmän. Tämä on tosiaan oman kokemuksemme perusteella enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Tullin huijaamista ehdotetaan maasta riippumatta, jopa USA:ssa. Me Aavamaalla voimme vilpittömin mielin sanoa, että emme ole koskaan siihen suostuneet, emmekä tule suostumaan jatkossakaan. Toimintamme perustuu rehellisyyteen ja toisten suomalaisten yrittäjien kunnioittamiseen.

Aavamaan pitkän tähtäimen tavoite: Erityisesti urheilullisten tuotteiden suunnittelu ja valmistus aavamaan omalla tuotemerkillä.
Pari sairaalatarvikemaailmaan liittyvää tuotetta on hyvällä mallilla suunnitteluasteella, niille patenttien hakeminen lähitulevaisuudessa. Lisäksi ideoita erityislapsille suunnatuista tuotteista on ilmassa "pilvin pimein". Mutta kun meillä kaikilla on vain se 24/7 aikaa käytössämme, ja pienyrittäjän budjetti rajallinen...

Perhe Aavamaan taustalla

Perhesyistä Aavamaan liiketoiminta on ollut välillä tauolla. Kuten missä tahansa lapsiperheessä, myös meidän matkamme varrelle on mahtunut niin isoa iloa kuin suurta surua. Tulevaisuus näyttää nyt kuitenkin valoisalta, ja jatkettuamme uudelleen yrityksen kehittämistä työnteko maistuu nyt kaksinverroin makeammalta. Perheemme elämä on erityisen suurta seikkailua päivästä toiseen. Jos missään perheessä, niin etenkään meidän perheessä emme voi koskaan aamulla varmuudella tietää, mitä päivä tuo tullessaan. Suuri kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kärsivällisyydestä silloin, kun elämä asettaa yrityksemme toiminnalle hetkellisesti ylivoimaisia -melkeinpä force majeure- esteitä.

Haluamme kiittää kaikkia niitä tahoja -yrityksiä ja yksityisiä, yhdistyksiä ja seurakuntia- jotka ovat kulkeneet vierellämme jopa kaikkein vaikeimpina aikoinamme. Kiitos HUS:n Lastenklinikalle, Kätilöopistolle, Pasilalle ja Malmille. Erityiskiitokset professori, palovammakeskuksen osastonylilääkäri Jyrki Vuolalle, professori, neurologi, unilääketieteen erikoislääkäri Markku Partiselle sekä Lastentautien- ja Lastenneurologian erikoislääkäri Taina Nieminen-von Wendtille. Ylitsevuotavan suuri kiitos myös nykyiselle, elämää suuremmalle hoitotiimille ja ihanille opettajille!